Acceder, parteneriat exclusiv cu americanii de la Executive Perspectives pe piaţa de training din România

Acceder, parteneriat exclusiv cu americanii de la Executive Perspectives pe piaţa de training din România

30 Iunie 2014 – The Trends

Acceder, o companie cu acţionariat autohton specializată în simulări complexe de afaceri pentru top & middle management și antreprenori, a semnat un parteneriat exclusiv pentru piaţa locală cu Executive Perspectives, compania cu cea mai mare experiență în piața simulărilor de afaceri din SUA.

Executive Perspectives are o istorie de peste 30 de ani de simulări de afaceri în industrii specifice precum FMCG, servicii financiare, asigurări, transport, producție, energie, logistică, IT&C și retail.

“Căutarea unui partener de încredere a început în anul 2013. Apoi am avut o întâlnire în Philadelphia, SUA în martie 2014 și am semnat parteneriatul. În doi ani de zile, dintr-o cifră de afaceri pe care o estimăm la 500.000 euro, jumătate ne propunem să o realizăm din simulările de afaceri împreună cu Executive Perspectives”, declară Eduard Radu, fondator Acceder.

John Wells, Executive PerspectivesJohn Wells, Executive Perspectives
“Am acceptat acest parteneriat, mai ales pe baza experienței pe care o are Eduard Radu în dezvoltarea liderilor și abilitatea sa de a facilita experiențe puternice de învățare. România este o piață cu multe companii, atât locale cât și internaționale, care vor beneficia de utilizarea Simulărilor Avansate Executive Perspectives prin Acceder”, John Wells, CEO Executive Perspectives.

Programele bazate pe simulări de afaceri utilizează practici avansate de învățare pentru alocarea eficientă de resurse, realizarea de analize și luarea de decizii sub presiune de timp, și implicarea echipelor pentru a atinge indicatori de performanță de business și management.

Principalele atuuri ale programelor complexe de simulări Acceder – Executive Perspectives sunt învățarea accelerată și dezvoltarea comportamentelor eficiente de leadership și management, adaptabile pentru culturi naționale și organizaționale locale.

Eduard Radu, Fondator AccederEduard Radu, Fondator Acceder
Eduard Radu, fondator Acceder, are o experiență de 15 ani pe poziții de management în resurse umane și vânzări la nivel național și pe regiunea CEE în companii precum BAT, AVON, InBev România & Belgia și Heineken. Eduard este absolvent al unor programe avansate de management în Anglia, Franța, Canada și America la INSEAD, Wharton și TrinityWesternUniversity.

În America, Executive Perspectives lucrează pentru clienți precum General Electric, FujiFilm, Lafarge, Bank of America, Caterpillar, Exxon Mobile, Xerox, Dell, Motorola, Boeing.

Acceder este o companie cu acționariat român, specializată în dezvoltarea capabilităților la nivel de top, midlle management și antreprenori, prin simulări de afaceri și sesiuni de training și coaching. Între clienții Acceder se regăsesc companii multinaționale și locale de dimensiuni mari și medii.

Google+
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt