De ce noi?

Pentru ca:

  • noi credem ca angajatii implicati sunt cei care pot sa obtina rezultate de business extraordinare.
  • masura in care angajatii devin mai implicati este determinata de felul in care liderii ii ajuta sa fie mai eficienti.
  • pasiunea noastra, aceea de a debloca potentialul uman, ne determina sa ajutam liderii sa dezvolte comportamente si atitudini constructive.

  • sprijinim liderii sa dobandeasca  comportamente pozitive prin intermediul coachingului
  • pregatim echipele de leadership sa colaboreze mai bine prin programe de training si teambuilding
  • crestem nivelul de implicare al angajatilor prin suportul de consultanta

Autorizat

Suntem atestati sa administram instrumentele recunoscute la nivel mondial de evaluare 360 CCL: Executive Dimensions si 360 By Design.

Centrul pentru Creative Leadership (CCL®) se situează pe locul No. 4 de ansamblu în 2014 Financial Times sondaj la nivel mondial de educație executiv.

Eduard Radu

Fondator Acceder

Pasiunea lui Eduard este de a ajuta liderii sa fie mai eficienti si sa sporeasca nivelul de implicare al angajatilor din echipele lor. In experienta sa de director de resurse umane si membru executiv al consiliului de administratie, Eduard a facut coaching cu echipe de lideri din Romania, din Europa Centrala si din Belgia.

Cea mai mare parte a timpului si-o petrece lucrand cu lideri, manageri si antreprenori, pentru a dezvolta abilitatile si comportamentele de leadership eficient atat pe plan individual cat si in echipele si organizatiile lor.  Astfel, cu lideri si echipe implicate, organizatiile cu care lucreaza pot sa fie cu un pas inaintea competitorilor.

Pentru a crea si livra cele mai potrivite solutii Acceder colaboreaza cu profesionisti independenti, companii de training si companii din industrii complementare pentru a derula proiecte mici sau mari, simple sau complexe.

Mai jos gasiti informatii despre companiile partenere cu care facilitam programe, instrumente si servicii de calitate.

Executive Perspectives

Simulari de Afaceri si Leadership

Executive Perspectives este partenerul cu sprijinul caruia livram programe de dezvoltare leadership cu experiente si provocari bazate pe situatii reale de business intr-un mediu sigur asemenea unui laborator.

Human Synergistics Romania

Organisation Effectiveness

Human Synergistics Romania este partenerul nostru pentru instrumente de evaluare a eficientei si culturii organizationale cu ajutorul carora sprijinim transformarea acestora.

Team Zone

Team Building & Training

TeamZone – este partenerul nostru pentru facilitarea superioara a programelor de Team Building atat pentru evenimente de proportii cat si pentru cele de departament sau de echipa.

42 Romania

The approved SHL distributor

SHL Romania  este partenerul nostru pentru instrumente si solutii pentru facilitarea programelor de Talent Management.

Kick Off

Event Management

Kick Off este partenerul nostru pentru organizarea evenimentelor si conferintelor cu tematice sportive si acces la atleti inspirationali.

“Facem tot ce tine de noi sa ne ajutam clientii sa-si atinga obiectivele. Mereu dam tot ce avem mai bun pentru a atinge acest standard.

 

De ce sunt utile programele de coaching, training si consultanta

Coaching
80%

Un studiu recent arata ca 79% din organizatii sustin ca folosesc programele de coaching pentru a spori performanta si productivitatea individuala a angajatilor. Fiecare program de training oferit de Acceder include sesiuni de follow-up cu fiecare participant si manager, pentru a ajuta implementarea abilitatilor si a competentelor dobandite in activitatea cotidiana de la locul de munca.

Training
90%

Mai multe studii releva faptul ca 90% din continutul unui program de training este uitat daca nu au loc sesiuni ulterioare de “follow up” de implementare a acestuia, dupa finalizarea programului propriu-zis.

Consultanta
95%

In 95% din cazuri, solutia consultantului releva exact si solutia la care se gandesc clienti. Valoarea adaugata a consultantei consta de fapt in procesul de a include toti actorii dintr-un business intr-un proces de implicare care asigura o mai buna implementare , dar si in sprijinul acordat de consultant pe tot parcursul procesului de schimbare.

Esti trainer cu experienta si iti doresti sa contribui la dezvoltarea abilitatilor si echipelor de conducere?

Trimite-ne CV-ul la “office(at)acceder.ro” mentionand subiectul “Trainer Acceder” sau trimite un mesaj cu formular de aici cu acelasi subiect si te vom contacta.

Google+
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt