Eduard Radu, trecerea de la corporație la antreprenoriat

Training virtual: cum invata managerii sa ia decizii cu ajutorul aplicatiilor

10 Iunie 2014 – The Trends

Antreprenorul român Eduard Radu a lansat Acceder (www.acceder.ro), o companie de dezvoltare a managerilor, specializată pe simulări complexe de business pentru top & middle management și antreprenori din industrii specifice – FMCG, servicii financiare, asigurări, transport, producție, energie, logistică, IT&C și retail.

Eduard Radu, fondator Acceder, are o experiență de 15 ani pe poziții de managemnt în resurse umane și vânzări la nivel național și pe regiunea CEE în companii precum BAT, AVON, InBev România & Belgia și Heineken. Programele concepute și coordonate de Eduard au dezvoltat Directori Generali și echipe de management cu recunoaștere la nivel internațional.

“Pentru ca un program de învățare să poată fi evaluat la nivel de impact în organizație este necesară o abordare pe situații concrete pe care le întâmpină compania în funcție de piața și de industria în care activează. De aceea, simulările de afaceri sunt core-business-ul nostru, pentru că sunt capabile să aducă o creștere reală de cunoștinte și capabilități într-o organizație. Programele de training și de coaching pe care le oferim, vin apoi să completeze exercițiile de învățare”, declară Eduard Radu, fondator Acceder.

Piața de educație managerială în România are jucători importanți, iar programele scurte și personalizate reprezintă o alternativă eficientă atât pentru absolvenții de MBA, care doresc să își împrospăteze cunoștințele, cât și pentru managerii care se confruntă cu situații specifice și își doresc să dezvolte noi de strategii de leadership bazate pe implicarea echipelor.

“Perioada petrecută în poziții internaționale de management m-a ajutat să înțeleg din interior nevoile reale ale persoanelor aflate în funcții de conducere. Pășind în antreprenoriat, voi continua misiunea de a aduce beneficii reale echipelor de conducere, pe baza experienței și a rezultatelor obținute în cei peste 15 ani”, adaugă Eduard Radu.

Compania a fost lansată cu primul program de Management al Excelenței care a avut loc la finele lunii mai la World Trade Center cu participanți din echipe de top management ale unor companii multinaționale și locale.

Eduard Radu este absolvent al unor programe avansate de management din Anglia, Franța, Canada și America la INSEAD, Wharton și Trinity Western University.

Google+
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
hero-thejohn pepper