Manageri, nu pierdeti startul in secolul vitezei!

Manageri, nu pierdeti startul in secolul vitezei!

Ca manager, intampini numeroase obstacole, precum lipsa de implicare, un ritm extrem de alert de lucru si de luare a celor mai bune decizii intr-un timp scurt. In acelasi timp te confrunti cu un sector de clienti bine informati datorita cantitatii si liberului acces la informatii. Contextul actual, denumit si ,,secolul vitezei’’, este, deci caracterizat de o continua schimbare, sustinuta de viteza de circulatie a informatiei datorata tehnologiei.

Programele de training traditional sunt depasite!

De ce ? Nu este un ajutor real in combaterea cantitatii si ritmului alert de difuzare a informatiei. Se bazeaza pe rutina, pe informatii de tip principial, implicand o participare pasiva, lipsita de interactiune si feedback, nedezvoltand abilitatile de luare a decizilor, fapt care este in interesul tau ca participant la training.

Cum te poti antrena cel mai bine?

Pentru a evita costuri suplimentare inutile, in ajutorul tau vine un sistem revolutionar de sustinere a programelor de training, testat si calduros recomandat, chiar de profesionistii de la Harvard. Acest tip de training are la baza utilizarea simularii, ca metoda de instruire astfel, se poate adapta usor la nevoile si caracteristicile participantilor.

Inca nu esti convins si vrei sa stii cum te poate ajuta o simulare?

In primul rand, te implica intr-o participare activa in indeplinirea unor sarcini de grup. Esti nevoit sa colaborezi cu ceilalti colegi, dezvoltandu-ti astfel capacitatea decizionala intr-un ritm alert construit intr-un mediu ce reprezinta imaginea fidela a realitatii.

Astfel rezolvam lipsa angajamentului si adaptarea lui la conditiile mediului actual, prin activitate participativa si lucru in echipa-,, simularea influenteaza activ implicarea’’ (prof. Timothy A. Luerhman). Nevoia pregatirii in luarea celor mai bune decizii in situatii critice, isi gaseste sprijin prin activitati de luare a deciziilor- ,,simularile forteaza participantii sa sintetizeze, sa-si insuseasca informatiile si sa ia decizii bazate pe fapte sau date prezentate intr-un caz’’ (prof. Willy C. Shih). Cu ajutorul simulatilor dezvoltam capacitatea de a monitoriza pregatirea informationala a angajatilor, prin accesul la cele mai valoroase informatii empirice si folosirea lor in luarea de decizii intr-o dimensiune comparata cu realitatea-,,simularile cer actiune, si decizii… chiar ca in realitate’’ (prof. Amy C. Edmondson).

Atuul instruirii prin simulare este acela ca reprezinta cea mai buna alternativa de dezvoltare a abilitatilor necesare pentru a face fata provocarilor ,,secolului vitezei’’.

Pentru mai multe referinte despre invatarea prin simulare intrati pe https://cb.hbsp.harvard.edu/…/pa…/content/simulationsfeature.

 

Google+
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
john pepperileana