Leadership Arena

Cum conduci o echipa cu personalitati diferite si colaborezi cu colegi si clienti cu nevoi deosebite cel mai eficient? Cum analizezi rezultatele de business, reactiile echipei si ale clientilor pentru a creste increderea si implicarea lor?

Management Excellence

Manageri invata cum sa obtina rezultate prin echipa, cum se stabilesc obiectivele, cum se deleaga, influentarea, rezolvarea problemelor cu creativitate si cel mai important cum sa pastreze o atitudine pozitiva in ciuda provocarilor fie cresterea productivitatii sau rezolvarea conflictelor.

Conducerea echipelor performante

Un leadership bun se recunoaste dupa rezultatele intregii echipe. Programul dezvaluie cele 6 obiceiuri care creeaza si mentin o echipa performanta.

Conducerea schimbarii

Vei invata sa creezi un simt de urgenta, sa concentrezi atentia pe beneficii, sa stabilesti o directie clara, sa ajuti pe cei care au nevoie de ajutor, sa-i provoci pe cei care au nevoie de un imbold, si sa-i incluzi pe cei care pot aduce cea mai mare contributie.

Coaching cu impact

Liderii invata pasii cheie, atitudinea si puterea coaching-ului cu practica. Procesul de coaching orientat pe rezultate este aplicat, observat si imbunatatit de fiecare participant.

The Elite Negociator™

Odata cu incheierea acestui program de training, participantii vor avea posibilitatea sa negocieze din punct de vedere etic evitand sa faca greseli in timpul procesului de negociere.

Google+
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt